Club competities
ALBOREWA
De sponsoren
Foto-Album

Senioren Biljart Club  "Onder Ons"

ALBOREWA

Hier uw advertentie? Neem contact op met de webmaster.

De datum voor het toernooi in 2017 is bekend:

Dinsdag 18 april

ALBOREWA TOERNOOI 14 APRIL 2015 TE WOUBRUGGE

Eindelijk was het dan zover. Ons jaarlijks uitje naar Woubrugge om het ALBOREWA toernooi te spelen.

Vol goede moed vertrokken we tegen 08.00 uur met 12 man in 3 auto's met goede chauffeurs, waarvan we wisten dat ze vrijwillig de BOB zouden zijn.

Het sterkste team was samengesteld. Vooraf was afgesproken dat we alles zouden geven om een goed resultaat te boeken. We zullen ze daar in Woubrugge wel  eens een  poepie laten ruiken.

Maar helaas zoals het bij de meeste biljarters gaat ging het hier ook helemaal mis.

Het begon zo goed. Cor Luijbregts 2X, Willem Oosterom, Arie van Leeuwen 2X, Willem van Vliet en Harm Frikken, Reinier Boere en Hans Ponsioen boekten hun overwinningen. Die waren allemaal 10 punten waard.  Er werd niet anders van hun verwacht. Helaas waren er ook een paar minder goede resultaten. Zo had Dirk Berger in zijn partij slecht 2 punten en Harm Frikken in een partij ook slechts 3 punten. Ook Bas Hertog en Albert van Rooijen haalden hun niveau niet. Hennie Moerings kwam in zijn partijen slechts een paar caramboles tekort.

In het middaggedeelte ging het minder goed. Men weet niet hoe dit kon gebeuren, wellicht sloeg de vermoeidheid toe, of wat boze tongen beweren, de drank. Het zal altijd een raadsel blijven.

Het eindresultaat is dan ook:

1.  Alphen aan den Rijn met    216 punten

2.  Bodegraven                        213 punten

3.  Reeuwijk                             192 punten

4.  Waddinxveen                      191 punten

Volgend jaar mag Waddinxveen het toernooi organiseren en gaan we met goede moed de uitdaging weer aanC:Creator We proberen de neerwaartse spiraal te doorbreken en we gaan er voor om nu eens niet als 4e te eindigen.

Al met al was het een sportieve en heel belangrijk gezellige dag.

Hans Ponsioen

Iedere woensdag aanwezig
op de Groensvoorde van
9.00 tot 17.45 uur.

Waddinxveen, 2015 © Senioren biljartclub Onder Ons

U kunt bij ons terecht voor persoonlijk onafhankelijk advies op het gebied van schadeverzekeringen.

Koningin Wilhelminasingel 83

2741 VX  Waddinxveen