Club competities
ALBOREWA
De sponsoren
Foto-Album

Senioren Biljart Club  "Onder Ons"

Iedere woensdag aanwezig
op de Groensvoorde van
9.00 tot 17.45 uur.

Interesse in deze gezellige vereniging? Kom eerst eens langs op een van onze clubdagen.

Als lid kunnen worden toegelaten:

• Personen die de leeftijd van 55 jaar hebben bereikt.
  • Personen die de leeftijd van 50 jaar hebben bereikt en op enigerlei wijze arbeidsongeschikt zijn verklaard.

De rechten en plichten van de leden worden bij huishoudelijk reglement nader vastgesteld.

Indien noodzakelijk is het bestuur bevoegd een wachtlijst aan te leggen van kandidaat leden. Er zal echter naar worden gestreefd deze lijst zo kort mogelijk te doen zijn.

De aanmelding tot het lidmaatschap geschiedt bij de secretaris.

Het bestuur beslist over de toelating waarbij tevens de datum van ingang van het lidmaatschap wordt bepaald.

Het bestuur houdt een register bij waarin de namen en adressen van alle leden zijn opgenomen.

Hier uw advertentie? Neem contact op met de webmaster.

Waddinxveen, 2015 © Senioren biljartclub Onder Ons

U kunt bij ons terecht voor persoonlijk onafhankelijk advies op het gebied van schadeverzekeringen.

Koningin Wilhelminasingel 83

2741 VX  Waddinxveen