Club competities
Club competities
reserverengen vrijspelen
De sponsoren

Senioren Biljart Club  "Onder Ons"

Reserveringen

We zijn blij dat we het biljarten heel voorzichtig, op de maandag-, woensdag  en vrijdagochtend  kunnen en mogen opstarten. Natuurlijk met in achtneming van: bij verkoudheid e.d. thuisblijven, de 1,5 meter afstand, desinfecteren van de handen en het verplichte mondkapje bij binnenkomst en vertrek. Tijdens het biljarten wordt het mondkapje gewaardeerd, maar is niet meer verplicht.

Voor ons betekent het in elk geval dat we niet zomaar het Anne Frank Centrum in mogen. Er zal vooraf per tijdsblok van drie kwartier gereserveerd moeten worden via de mail bij de voorzitter ( janwillem@deskal.nl )  dit kan dagelijks tot 17.00 uur. Ik verwerk elke avond alle aanvragen en iedereen krijgt daarop de bevestiging of afwijzing van de aanvraag. Aanvragen uiterlijk 1 dag voor aanvang indienen.

We starten met 3 tijdsblokken van 3 kwartier, schrijf in per koppel, als je geen partner gevonden hebt loop je kans dat er geen tegenstander voorhande is, dus regel zelf een tegenstander. Na elke sessie gaan de ballen op de poetsmachine en wordt alles gereinigd, zodat ook het volgende koppel start onder gecontroleerde omstandigheden. Omdat het "vrij-spelen" is, graag zelf voor de muntjes zorgen. Wacht buiten u wordt opgehaald 5 minuten voor aanvang (niet aanbellen).

Na het biljarten mogen we niet blijven hangen in het Anne Frank Centrum.

Om een indruk te krijgen van de reserveringen, worden de weekoverzichten die u hier onder ziet dagelijks bijgewerkt.

* De week van 21 juni t/m 25 juni

* De week van 28 juni t/m 2 juli (voorlopig)

De bar blijft deze zomer helaas gesloten.

Waddinxveen, 2015 © Senioren biljartclub Onder Ons